Zou uw crisiscommunicatie ook wel beter kunnen?

Toen wij onlangs een rampenoefening bij ons op het bedrijf hebben gehouden, is ons heel erg duidelijk geworden dat onze crisiscommunicatie ronduit waardeloos was. Wij hebben namelijk een team specialisten gevraagd om bij ons een noodsituatie na te bootsen en wij hebben gemerkt dat geen van de ‘slachtoffers’ het bij ons zou overleven wanneer deze situatie echt was geweest. De crisiscommunicatie van ons bedrijf bleek namelijk op geen enkele manier te werken en wij schrokken hier erg van. Wij hebben namelijk meteen ingezien dat wij onze mensen dus heel lang in een onveilige situatie hebben laten werken, dus wij wisten ook gelijk dat wij wilden zorgen dat wij onze crisiscommunicatie zouden verbeteren. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer konden gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat wij onze crisiscommunicatie aanzienlijk konden verbeteren. Wij werkten nog met apparatuur voor crisiscommunicatie uit de jaren nul, dus het was niet heel moeilijk om andere, betere crisiscommunicatie te vinden. Wij wilden echter het liefst met een bedrijf in zee gaan dat ons echt goed kon helpen en wij hebben daarom gekeken welke mensen wij een keer zouden moeten benaderen wanneer wij onze crisiscommunicatie wilden verbeteren. Wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van multibel.nl konden gaan want deze mensen werden steeds weer genoemd door mensen die ook hun crisiscommunicatie hadden verbeterd. Kennelijk hadden de mensen van multibel.nl al veel mensen op weg geholpen dus dit was voor ons meer dan genoeg reden om ook een keer op de site van dit bedrijf te gaan kijken. Wij hebben toen gezien dat dit een gouden greep was want deze mensen hebben ons heel goed kunnen laten zien dat je bij hen echt hele goede middelen kunt vinden om aan je crisiscommunicatie te werken. Wij wilden daarom ook graag met deze mensen in zee gaan want hoe sneller wij onze veiligheid konden vergroten, hoe beter het voor ons zou zijn. Mocht u dus de site van multibel.nl nog nooit gezien hebben, dan raad ik u aan om eens hier op deze pagina te gaan kijken.

Bij crisiscommunicatie kunt u rekenen op zeer goede crisiscommunicatie

Wij hebben een nieuw systeem voor crisiscommunicatie besteld via de site van multibel.nl en dat hadden wij heel veel eerder moeten doen. Deze mensen weten wat je nodig hebt wanneer je je crisiscommunicatie wilt verbeteren en ik ben daarom blij dat ik hier op de site ben gaan kijken. Als u ook wilt zorgen dat uw crisiscommunicatie beter wordt, dan kunt u ook eens kijken wat men bij multibel.nl voor u kan doen.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van multibel.nl te surfen
  • Te bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer in gesprek te gaan met een medewerker om over alle mogelijkheden te horen

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden. Deze mensen beschikken over zeer interessante mogelijkheden en apparatuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *