Zorg voor extra zichtbaarheid met indoor led schermen

Ben je op zoek naar een opvallende en doeltreffende manier van reclame maken, waar je in één klap de aandacht van je doelgroep mee weet te trekken? Dan zou je eens moeten overwegen om een led scherm te nemen. Deze schermen heb je in verschillende afmetingen en kun je tevens zelfs helemaal custom made laten maken. Of je nu een Led scherm binnen wil of eentje voor buiten: het kan allemaal. Ben je benieuwd geworden naar deze manier van reclame maken en zou je wat meer willen weten over de verschillende soorten led schermen en hun voor- en nadelen? In dit artikel zullen we het voor je op een rijtje zetten!

Het voordeel van Indoor led schermen

Indoor led schermen hebben als grote voordeel dat ze niet weerbestendig hoeven te zijn. Bij outdoor led schermen is dit natuurlijk wel erg belangrijk, je wil de schermen immers wel het gehele jaar door en bij elk type klimaat willen kunnen gebruiken. Bij schermen die je binnen plaatst is dit niet van belang en doordat ze niet weerbestendig hoeven te zijn gaan zijn ze niet alleen goedkoper, maar gaan ze ook nog eens langer mee. Een echte win-win situatie dus. Het voordeel van led schermen gebruiken voor reclamedoeleinden is dat ze door de grote afmetingen en led lampjes in één keer de aandacht weten te trekken van je publiek. 

Toch niet helemaal wat je zoekt?

Bij L2L vind je verschillende soorten led schermen voor zowel binnen als buiten. Ook kun je hier eventueel een scherm custom made laten maken of kun je kiezen voor een transparant scherm: een scherm dat je voor of achter een glas plaatst. Het daglicht wordt niet volledig geblokkeerd, waardoor je nog wel naar binnen kunt kijken. Dit type scherm is bijvoorbeeld ideaal voor bij een showroom. Het trekt de aandacht en mensen kunnen meteen naar binnen kijken om te zien wat daar aan de hand is. Als laatste kun je ook nog een led display laten maken. Dit is een heel flexibel communicatiemiddel. Meer over L2L en hun producten vind je op de website van het bedrijf. Tevens kun je hier een kijkje nemen in de portfolio om te zien wat voor projecten er al zijn gerealiseerd en wat de mogelijkheden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *