Je voertuig spuiten? Let op deze 3 punten!

voertuig spuiten

Heb je een vrachtwagen, kraan of ander groot materieel voertuig? Misschien is het tijd om deze een keer te laten spuiten bij een spuiterij, of wil je een nieuwe huisstijl op het voertuig.. Wat je reden ook is, let bij het spuiten op de volgende 3 dingen om misverstanden en mislukkingen te voorkomen. 

Laat het over aan professionals

Spuiten van groot materieel is geen gemakkelijke klus die je wel “even” doet. Bij het proces komt veel kijken en het vraagt om een hoop expertise. Laat het spuiten dan ook over aan een ervaren spuiterij, zoals Gouweleeuw. Dan ben je verzekerd van vakmanschap en heb je binnen korte tijd een voertuig dat zo goed als nieuw is. 

Kleuren, design en logo’s

Het zou zonde zijn als het voertuig helemaal gespoten is en daarna pas blijkt dat de kleur net niet hetzelfde is als die van je onderneming. Een goede spuiterij vraagt door op welke kleurcode er precies op het voertuig moet komen, maar je kunt dit zelf ook al voorbereiden. Naast de kleurcode is het ook belangrijk om scherpe afbeeldingen te hebben van je logo en het design dat op het voertuig komt. 

Haastige spoed is zelden goed

Een spuiterij die je binnen een paar weken een van top-tot-teen bespoten kraan belooft, is meestal te mooi om waar te zijn. Alleen het voorbereiden neemt al heel veel tijd in beslag. En als de spuiterij dit niet met veel aandacht doet, heb jij kans dat de verf na korte tijd begint af te bladderen. Dan ben je uiteindelijk niet alleen meer tijd, maar ook veel meer geld kwijt dan wanneer je jouw voertuig naar een spuiterij brengt die weet wat ze doen. 

Meestal hebben spuiterijen wel een portfolio opgebouwd van eerdere projecten. Neem hier een kijkje zodat je zeker weet dat het om vakmanschap gaat in plaats van een beunhaas die een heleboel belooft maar niet de gewenste kwaliteit levert. Het spuiten van je voertuig mag dan nu een grote investering lijken, maar als je er lange tijd plezier van hebt, is dat het wel waard. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *