Stilte tijdens het werk

Of je nou werkt in een opnamestudio of met video en fotografie, we kennen allemaal dat geluid dat je computer maakt als hij te heet wordt. Net als een vliegtuig die op het punt staat te vertrekken. Met de juist workstation PC heb je dat probleem niet meer. Het is heel interessant wat zo’n PC allemaal kan vergeleken met de normale off-the-shelf computer.

Waar moet ik dan op letten?

Let er op dat het fanless computers zijn, want de ventilator is datgene wat zoveel geluid maakt elke keer. Tegenwoordig hebben ze daar veel betere oplossingen voor. Je hoeft je dus geen zorgen maken dat een computer zonder ventilator heel heet wordt. Ook komt er zonder ventilator geen stof en vuil meer in je computer, en heeft de computer dus een langere levenscyclus.

Geschikt voor professionals

Een computer kopen is een enorme uitgave, je wilt er dus zeker van dat de computer geschikt is voor professionals. Ga op zoek naar een bedrijf die weet welke hardware geschikt is voor jouw software. Je wilt namelijk dat de computer zich aanpast aan jouw onderneming in plaats van andersom.

Betrouwbaarheid

Dat je het bedrijf waar je het koopt is erg belangrijk. Kijk dus uit voor bedrijven die met een sales afdeling die werkt op commissies en targets. Zoek een bedrijf dat werkt voor jou. Houd ook je ogen open voor aan wat voor testprocedures de computers zijn blootgesteld. Je wilt niet voor verrassingen komen te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *