Motoronderdelen kopen

Lees over stuur spiegels, telefoonhouder motor, koplamp Shorty LED en andere leuke gadgets. Er is genoeg leverbaar om je motor mooi en compleet te maken, en met een druppellader kun je de accu in conditie houden wanneer de motor niet in gebruik is.

Onderhoud tijdens de winterstop

Een motor wordt lelijk als je ermee doorrijdt terwijl er pekel ligt. Plaats daarom de motor in een stalling van november tot de pekel weg is door de regen. Het is dan van belang dat je de accu in beweging houdt, met een klein lampje de accu ontladen en met een druppellader weer opladen. In het voorjaar heb je dan een motor die nog mooi is en waar je op kan vertrouwen, bekijk de druppellader in de webshop.

Koop al je parts snel en eenvoudig online

Online kun je snel en eenvoudig een telefoonhouder motor bestellen evenals een koplamp Shorty LED en stuur spiegels of druppellader. De maatvoering van stuur spiegels, koplamp Shorty LED, en de telefoonhouder motor is universeel, dus je krijgt de bestelling thuis en je kan het zo monteren. In dezelfde shop kun je ook terecht als je de caféracer nog moet bouwen, want een benzinetank en spatborden is leverbaar. Als je online de telefoonhouder motor, koplamp Shorty LED, en stuur spiegels bekijkt, kijk dan ook bij de motorkleding. De webwinkel heeft speciale lijnen voor ladies en kids, een helm in de kleur van de motor moet te vinden zijn. Kortom de webwinkel om je motor compleet te maken en in conditie te houden heb je nu gevonden. Je hebt alle voordelen van online kopen zoals lange zichtgarantie. Als voorbeeld met de motorkleding, je kunt naar de motor gaan om te checken of de kleur matcht, en het natuurlijk rustig in de thuissituatie passen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *