Milieuvriendelijk lasapparaat

Migatronic

Het is vandaag de dag een hot item, je kunt er niet meer onderuit tijdens bouwwerkzaamheden. We hebben het dan over het milieu, wat je ook doet je probeert er toch rekening mee te houden. Zelfs tijdens het lassen kun je milieuvriendelijk bezig zijn, met een Migatronic apparaat weet je zeker dat je ook aan het milieu denkt. Dat dit niet onder doet voor de kwaliteit van andere lasapparaten bewijst dit apparaat. Milieuvriendelijk en goede kwaliteit kunnen prima samen gaan.

Migatronic

Opvallende groene kleur

De groene kleur van het lasapparaat is erg opvallend, Migatronic heeft dit speciaal gedaan. Groen is de kleur van gezond en het milieu, de materialen die zijn gebruikt zijn namelijk gemaakt van herbruikbare materialen. Ook met de inbreng van warmte is aan het milieu gedacht, deze is minder dan een regulier lasapparaat. Dit neemt niet weg dat de las net zo goed, verbindingen zijn net zo sterk zo niet sterker dan een las waarbij meer warmte is gebruikt. Vergelijk de las maar met de las van een ander lasapparaat, de kwaliteit is minsten zo goed zo niet beter.

Migatronic

In veel landen beschikbaar

Niet alleen in Nederland maar nog heel veel andere landen is een Migatronic lasapparaat te koop. Het hoofdkantoor staat in Denemarken, maar in totaal 40 landen zijn de apparaten te koop. Lassen kan eenvoudig zijn wanneer je een goed en eenvoudig apparaat hebt, dat door iedereen te bedienen is. Ook de technieken die worden gebruikt helpen mee om het lassen voor iedereen mogelijk te maken. Of je nu last voor je beroep of af en toe in je schuur op hobbygebied iets moet lassen.