Met welke games kun je far cry 6 meer vergelijken?

Far Cry 6 is is onlangs uitgekomen en het ziet er weer gelikt uit. Haal het op de Je kunt het verkrijgen op Ubisoft Store, Steam en andere platforms zoals Playstation en Xbox. In deze nieuwe installatie speel je een persoon die weg wilt gaan uit een situatie maar in plaats daarvan een one-man army wordt. Waar heb ik dat eerder gelezen? Oh ja, elke Far Cry vanaf de derde installatie. Ondanks deze repetitie heeft Far Cry 6 genoeg andere dingen om te doen. De wereld is mooier dan ooit geworden en je hebt allemaal nieuwe activiteiten om te doen.

Waar lijkt Far Cry op dan?

Terwijl je wacht op far cry 6 ps5 kun je kijken naar welke spellen Far Cry 6 geïnspireerd hebben. Hoewel Far Cry 4 Co-Op had heeft Far Cry 6 seamless progression van XP en items tussen solo en Co-Op. Dat is duidelijk overgenomen van Left 4 Dead wat de ultieme klassieker is als het om FPS Co-Op gaat. Maar dat is natuurlijk niet de enige game waar Far Cry 6 op lijkt. Het heeft ook elementen gelift van een trend die de recentelijke AC games en God of War hebben gezet: RPG elementen met een nadruk op nummertjes die je omhoog moet doen.

En het verhaal?

Het verhaal is vooral een continuatie van de Far Cry traditie en speelt het vrij veilig. Je bent een vrijheidsstrijder die alles moet doen. Het is een populair verhaal in spellen om te doen omdat het simpel is om te maken. In een burgeroorlog is het logisch dat er chaos overal is en je kunt gemakkelijk allemaal verschillende facties voor gameplay bedenken en ze dan verantwoorden via de burgeroorlog. Persoonlijk vind ik dat veel hiervan gewoon een kopie is van de Just Cause serie. Die serie stond erom bekend dat het één grote sandbox chaos was met veel plezier. De Far Cry serie probeert die fun na te bootsen op hun eigen manier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *