Lockers met pincode

Lockers met pincode – Beveiliging wordt verbeterd met deze unieke kluisjes

Of je nu belangrijke documenten of kousen in de schoolbibliotheek of in de kleedkamers van je werkplek moet bewaren, een kluisje met een pincode houdt je spullen veilig. Kleedkamers staan ​​bekend om hun frequente diefstal. Maar het hebben van een code die door beveiligingspersoneel kan worden onthouden, is een effectieve manier om diefstal in deze gebieden te ontmoedigen. Schoolbibliotheken hebben vaak Lockers met pincode die studenten en docenten kunnen gebruiken. Deze zijn te vinden in verschillende duurzame metalen, zoals staal, maar ook in kunststof. Sommige worden geleverd met sleutel- en slotcombinatie-opties, terwijl andere volledig beveiligd zijn met elektronische slot- en sleutelsystemen. Een paar van deze items zijn standaard lockers, terwijl sommige zijn uitgerust met een magneetstripcode waarmee studenten toegang kunnen krijgen tot de Lockers met pincode. De magneetstrips kunnen worden geactiveerd wanneer het slot wordt gedraaid, maar studenten kunnen ze uitschakelen door ze te verwijderen.

Verschillende stijlen

Deze kunnen ook worden aangepast aan uw behoeften. Er zijn verschillende stijlen beschikbaar, elk met verschillende beveiligingsniveaus, afhankelijk van wat u nodig heeft. Er zijn opties voor wandmontage beschikbaar, terwijl andere in overheadrekken kunnen worden geplaatst. Deze zijn echter meestal vergrendeld en moeten aan de muur worden vastgeschroefd om te voorkomen dat ze omvallen. Bij sommige sluitsystemen kunnen studenten een pincodesysteem op hun slot programmeren, zodat de toegang alleen wordt beperkt tot degenen die het juiste wachtwoord hebben gekregen.

Een alternatief

Als alternatief is er een oplossing die wordt geboden door biometrische kluisjes. Deze unieke lockers zijn toegankelijk via een vingerafdrukscan en kunnen een klein LCD-scherm bevatten. Bij het inloggen is een wachtwoord vereist om toegang te krijgen en kan worden gemarkeerd voor later gebruik. Deze kluisjes zijn handig om belangrijke documenten veilig te bewaren, omdat ze meestal een beveiligde toegangscode bieden. Een ander alternatief is een combinatieslot. Combinatiesloten kunnen worden geprogrammeerd met een wachtwoord of pincode en kunnen worden beveiligd met behulp van vingerafdrukscanners of biometrische lezers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *