Lijnmarkering goed geregeld dankzij de juiste apparatuur

De techniek van het aanbrengen, spuiten, schilderen of tekenen van lijnen op een oppervlak om plaatsen te markeren of verkeersrichtingen aan te geven, staat bekend als lijnmarkering. Lijnmarkeringen zijn met name handig voor rijstroken, het informeren van voetgangers en voertuigen over verkeersregels, gevaren of inhaalverboden, evenals voor verkeersveiligheidsproblemen. Lijnmarkeringen kunnen ook aangeven of auto’s al dan niet voor een bepaalde tijd op een bepaalde locatie mogen stoppen of parkeren, en of er al dan niet een specifiek gebied is toegewezen aan gehandicapte of zwangere automobilisten.

Apparatuur voor markering en veiligheid

Om vervaagde markeringen op wegen en parkeerplaatsen te repareren, wordt gebruik gemaakt van wegmarkeringsapparatuur. 

Werken met elk type wegdekmarkeringsapparatuur vereist uiterste voorzichtigheid vanwege de aanwezigheid van gevaarlijke chemicaliën en machines. Aannemers dienen adequate oog- en huidbescherming te gebruiken bij het werken met deze materialen.

De temperatuur van de apparatuur en het materiaal moet worden gecontroleerd door de operators om ervoor te zorgen dat deze niet oververhit raken.

Bij het schilderen van een weg kan het nodig zijn om barricades en het plaatsen van wegwerkborden te plaatsen. Alvorens op het werkterrein aan te komen, moet de operator de risico’s zorgvuldig analyseren.

Hoe werkt het her-markeren van lijnen?

Om een ​​aantal oorzaken vervagen lijnen met de tijd. Meestal is dit te wijten aan het weer of het wrijven van verf van banden. Zelfs als er slechts vage sporen achterblijven, is een grondige voorbereiding van het oppervlak vereist.

Stap 1: Lijnmarkeringen verwijderen. Oppervlaktevoorbereiding omvat het verwijderen van bestaande lijnen door te slijpen, overschilderen, onder hoge druk te wassen of te schuren. Dit zorgt ervoor dat de verse verf goed hecht.

Stap 2: Om uw oppervlak er als nieuw uit te laten zien, voegt u lijnmarkeringen toe, zoals pijlen, gedeelde zones, lijnen, plaatsen met een handicap en meer.

Milati biedt al de benodigdheden voor deze stappen. Voordat deze procedures kunnen beginnen, moet een grondig onderzoek worden voltooid om te bepalen welke benaderingen het beste werken op het specifieke vloeroppervlak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *