Heeft uw pand al een goed ontruimingsalarm?

Toen wij onlangs een brandoefening gingen doen, hebben wij gemerkt dat wij niet in staat waren om iedereen in het pand snel te laten weten dat zij het pand moesten verlaten. Dat was heel vervelend om te merken want dit kon namelijk heel grote gevolgen hebben wanneer er echt iets aan de hand was. Wij hebben daarom gekeken waar de fout zat en wij hebben toen gezien dat de communicatiemiddelen waar wij mee werkten, niet meer goed waren. Wij zijn namelijk naar een veel groter pand verhuisd tijdens Corona en wij hebben toen niet in de gaten gehad dat het ontruimingsalarm dat wij hadden, niet meer geschikt was voor de nieuwe locatie. Wij zijn daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat wij een ander ontruimingsalarm konden vinden want het is van het grootste belang dat je met een ontruimingsalarm gaat werken waar je ook echt op kunt bouwen. Wij zijn daarom gaan kijken naar mogelijkheden om te zorgen dat wij een bedrijf in de arm konden nemen dat ons aan een goed ontruimingsalarm kon helpen en op die manier hebben wij uiteindelijk de mensen van Multibel.nl gevonden. Deze site werd ons aangeraden door een bedrijf uit de omgeving dat haar ontruimingsalarm ook via deze pagina had gevonden. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden die ik allemaal op deze site kon vinden en ik kan u zeggen dat ik inderdaad onder de indruk was van wat ik hier aan opties vond. Deze mensen hebben een ontruimingsalarm gemaakt waar je heel goed mee uit de voeten kunt en ik vond het ook prettig om te zien dat wij voor het gebruik van dit ontruimingsalarm niet heel veel externe apparatuur nodig hadden. Genoeg reden dus om te kijken of wij een keer met een medewerker van Multibel.nl in gesprek konden gaan om te horen wat zij ons zouden aanraden. Wij zagen namelijk dat je meerdere opties hebt om dit ontruimingsalarm te gebruiken, dus wij wilden er graag zeker van zijn dat wij de juiste dingen zouden doen.

Dit ontruimingsalarm bevalt ons heel erg goed

Wij zijn blij dat wij hier op de site zijn gaan kijken toen wij een goed ontruimingsalarm zochten omdat wij gemerkt hebben dat je via deze experts een heel goed ontruimingsalarm kunt vinden. Wij hebben dit ontruimingsalarm inmiddels in onze winkel in gebruik genomen en wij hebben onlangs weer een oefening gedaan om te zien of het ontruimingsalarm beter werkte. De resultaten waren heel goed en wij zijn heel blij dat wij met dit ontruimingsalarm zijn gaan werken.

Wilt u meer weten?

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van Multibel.nl en haar ontruimingsalarm, dan kunt u:

  • Even naar de site Multibel.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om uw wensen door te nemen

Wij zijn blij dat wij nu zeker kunnen zijn dat wij met een systeem werken dat heel veel meer veiligheid biedt dan ons oude systeem. Kijk daarom ook even op de site van Multibel.nl om te zien wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *