Gebruikte werktafels evenwaardig aan nieuwe? Zeker weten!

Omdat werkbanken niet altijd nieuw hoeven te zijn om toch optimaal te functioneren, bieden wij in ons assortiment ook gebruikte werktafels aan. Wij maken in onze ateliers nieuwe werktafels op maat aan. Daardoor hebben wij alles in huis om ook gebruikte materialen te recupereren en er tweedehands werktafels van te maken. Ze zijn even sterk en even kwaliteitsvol als nieuwe tafels. Het grote voordeel van gebruikte werkbanken is dat je er voor hetzelfde budget meerdere kunt aankopen. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van ateliers, schuren, garages, hobbykamers of de aankleding van je mancave. Ook deze gebruikte werkbanken zullen nog vele jaren hun dienst doen.

Ook gebruikte werkbanken zijn voor 100% veilig

Bij het produceren van gebruikte werktafels gaan wij op dezelfde manier te werk als bij onze nieuwe werkbanken. Als basis voor onze modellen nemen wij ontwerpen van stellingbouw. Wij sorteren het materiaal zorgvuldig vooraleer wij het gebruiken voor onze tweedehands werkbanken. Zo zullen wij nooit gedeukt of roestig metaal of gespleten hout gebruiken. Enkel topkwaliteit komt in aanmerking. Wij gaan ook voor onze gebruikte werkbanken voor 100% veiligheid en houden ons eveneens aan de gangbare wettelijke normen. Na een tijdje merk je amper nog dat je een gebruikte tafel in plaats van een nieuwe hebt aangeschaft.

Gebruikte werkbanken op maat

Ook bij tweedehands werkbanken hoef je je niet tevreden te stellen met onze standaard afmetingen of uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld het type van wielen: bok- of zwenkwielen met rem. Je kiest zelf de hoogte, breedte en lengte van je werktafel. En je kiest ook nog eens de kleur en de afwerking van je tafel. Daarnaast kun je kiezen voor een combinatie van je werktafel met bijvoorbeeld werkbakken, een werkkruk of werkstoel of bijvoorbeeld een opzetstuk. Heb je zelf een ontwerp in gedachte? Stuur het ons door en wij laten jou weten wat de mogelijkheden zijn. Zo krijg je die werktafel, inpaktafel of bureelmeubel precies zoals jij het wilt.