Eenvoudig een verbouwing doen

balken

Een tuinhuis maken of de zolder verbouwen met een prachtige dakkapel, in beide gevallen kun je niet om vuren latten heen. Je kunt de latten namelijk gebruiken om de constructie te maken, maar ook voor het maken van een regelwerk kun je niet zonder. In de meeste gevallen zijn de latten geschaafd, om er zuiver mee te kunnen werken betreft de maatvoering. In de webshop van limtrade.nl vind je verschillende maten en soorten latten van vurenhout.

Maak een betrouwbare constructie

Plaats je bijvoorbeeld een dakkapel om meer ruimte te creëren, dan moet je er wel zeker van zijn dat de constructie stevig genoeg is om het dak te kunnen dragen. Met vuren latten weet je zeker dat je een stevige en betrouwbare constructie krijgt, of je nu balken nodig hebt van een groot formaat of sierlijsten om het geheel in stijl af te werken. Bij limtrade.nl kun je terecht voor verschillende latten, voor zowel een constructief bouwwerk als afwerking van je constructie.

vuren latten

Ook op maat gemaakte latten voor je bouwwerk

Soms komt het bestellen van vurenhouten latten in standaard maten niet goed uit, gelukkig kun je bij Limtrade ook latten van vuren hout op maat bestellen. Hierdoor kun je direct met je bouwwerk beginnen zonder eerst te moeten zagen, dit is niet alleen eenvoudiger maar ook nog eens een stuk sneller. Ook wanneer je plaatmaterialen nodig hebt om je bouwwerk af te maken ben je aan het goede adres, door de ruime keus in hout maak je snel een professioneel bouwwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *