Een slotenmaker in Rotterdam helpt je bij inbraakschade

slotenmaker rotterdam

Als er bij jou is ingebroken, zorgt dat voor veel schade. Niet alleen voor je huis, maar ook doet het iets met jezelf. Je voelt je vaak helemaal niet meer veilig in je eigen woning, terwijl dat juist de plek is waar je tot rust kan komen en lekker kunt gaan ontspannen. Een slotenmaker Rotterdam weet daar wel raad mee. Een slotenmaker kan een nieuw slot plaatsen met een politiekeurmerk veilig wonen. Dat houdt in dat het sloten zijn van de hoogste kwaliteit. Hierdoor wordt het voor inbrekers bijna onmogelijk om het slot te kraken en zo je woning te betreden. Als inbrekers zulke sloten zien bij een huis, slaan ze het huis in kwestie vaak over.

slotenmaker rotterdam

Jouw huis helemaal inbraakbestendig maken

Je kunt er ook voor kiezen om nog andere voorzorgsmaatregelen te nemen om jou huis helemaal inbraakbestendig te maken. Zo kan je bij sommige slotenmakers in Rotterdam ervoor kiezen om dievenklauwen aan te schaffen. Dievenklauwen zijn twee of meer metalen pinnen die goed verborgen zitten in de scharnierzijde van een deur of raam. Als de pinnen goed geplaatst zijn en de deur of het raam gesloten is, is het onmogelijk om deze nog uit de scharnieren te halen zonder dat jij dat wilt.

Anti-inbraakstrip voor jouw huis

Naast de sloten en de dievenklauwen kan je er ook nog voor kiezen om een anti inbraak strip te laten monteren door de slotenmaker in Rotterdam. Als je daarvoor kiest, dan kies je voor twee harde platen die aan de buitenkant van de deur worden bevestigd. Als de platen gemonteerd zijn, komen deze in elkaar te zitten als de deur gesloten is. Als ze in elkaar zitten, is het onmogelijk voor inbrekers om naar binnen te gaan. Zelf niet als een inbreker een breekijzer, zaag of een schroevendraaier gebruikt. Zo kun jij weer rustig gaan slapen, zonder dat inbrekers in je huis kunnen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *