Een cursus voor Power BI voor het volledig benutten van de functionaliteiten

Werk jij binnen jouw bedrijf met Power BI en kun jij nog wel wat hulp gebruiken om alle functionaliteiten van deze tool onder de knie te krijgen? Heb jij het gevoel dat je meer uit de tool zou kunnen halen dan je nu doet? Dan is het misschien een slim idee om een Power BI cursus te volgen. Zo leer je in korte tijd om zoveel mogelijk uit het programma te maken en om de tool succesvol in jouw organisatie uit te rollen. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten trainingsmogelijkheden en wat je hier precies zult leren? Wij zetten het vandaag voor je op een rijtje. 

Verschillende modules en trainingen

Het bedrijf Leer Power BI biedt verschillende trainingen aan op het gebied van Power BI. Zo zijn er 4 verschillende modules om deze tool onder de knie te krijgen en bieden ze daarnaast ook nog 2 DAX trainingen aan op twee verschillende niveaus. Afhankelijk van de kennis en ervaring die jij al met het programma hebt, kun je bij de cursus voor beginners beginnen of misschien zelfs al wel op gevorderden niveau. We zullen de verschillende trainingen even voor je op een rijtje zetten, zodat je een goede inschatting kunt maken welke training het beste aansluit bij jouw behoeftes en verwachtingen. 

De inhoud van de training

Wat betreft de modules van de training voor Power BI, zijn er 4 modules. Voor de echte beginners is het aan te raden om met de eerste module, ‘Aan de slag met Power BI’  te beginnen. Heb je al wat kennis, dan kun je misschien aanschuiven bij de training ‘Power BI voor gevorderden’. Naast deze 2 modules heb je ook nog de module ‘Dashboardontwerp met Power BI’ en de module ‘Power BI succesvol uitrollen in uw organisatie’. Op de website van Leer Power BI vind je een uitgebreide beschrijving van alle modules. Naast de 4 modules voor Power BI, heb je ook nog twee verschillende trainingsniveaus voor DAX: een beginnerstraining en een training voor gevorderden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *